Biologische slagerij Ilona van Ree

Biologische slagerij Ilona van Ree

Onze recepten
For page vitello tonato

Vitello tonnato met tonijn

Ingrediënten

  • 300 gram gebraden kalfsfricandeau
  • 75 gemengde salade
  • 1 blikje tonijn uitgelekt
  • 6 el mayonaise
  • 1/2 citroen
  • 2 el kappertjes
  • olijfolie
  • balsamico azijn
  • Zout
  • Peper

Voorbereiding

Sauteer de fricandeau en zet alles klaar

Bereidingswijze

Maak met de staafmixer een gladde saus van de tonijn, mayonaise en het sap van de citroen en breng het op smaak met zout en peper.
Breng de salade op smaak met balsamicoazijn, olijfolie en zout en peper.
Leg dunne plakjes kalfsvlees op een bord (snijmachine) verdeel er een beetje salade over en dresseer de tonijnsaus over de fricandeau en strooi de kappertjes erover.

Tip: Maak het vlak voor het opdienen klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.