Biologische slagerij Ilona van Ree

Biologische slagerij Ilona van Ree

Onze recepten
For page ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons

Ganzencarpaccio met suikerbroodcroutons

Ingrediënten

  • 4 ganzenborsten
  • 150 gram rucola
  • 4 plakjes suikerbrood
  • Cumberlandsaus

Bereidingswijze

Breng de filets op smaak met peper en zout. Sauteer (kort verhitten op hoge temperatuur) deze en laat ze afkoelen.

Snijd het suikerbrood in kleine blokjes en bak deze krokant.

Snijd dunne plakjes van de ganzenfilet en leg deze op het bord. Verdeel hier een beetje rucola over en garneer met cumberlandsaus. Strooi de suikerbroodcroutons hierover.

Eet smakelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.