Biologische slagerij Ilona van Ree

Biologische slagerij Ilona van Ree

kippenvlees van kemperkip

De Achterhoek is sinds de jaren 90 de plek waar KemperKip rondscharrelt. Een aantal kleinschalige boeren maken hier de ouderwetse natuurlijke kip weer mogelijk.

Neem contact op Online bestellen www.kemperkip.com




de smaak van kip die vroeger zo gewoon was



Afbeelding

Ambachtelijk Scharrelen

De boerderijen van Herman Kemper zijn bijna als een vakantiepark te omschrijven voor zijn kippetjes. De stallen hebben een overvloed aan daglicht en als strooisel ligt hier houtkrullen en stro. Buiten scharrelen tientallen kippen tevreden in het gras en onder de bomen door. Een genot om te zien, maar ook om te proeven. De kippen van Kemperkip zijn namelijk vol van smaak. Een beleving en smaak die volgens Herman Kemper vroeger de standaard was. 



Goede leef­omstandigheden, goede smaak

De kippen zijn niet alleen een goed scharrelend leven beschoren. Ook met het verwerken van het vlees wordt niet gehaast. De kippen hebben namelijk drie weken langer dan de gebruikelijke groeiperiode. Dit is een werkwijze waar alles natuurlijk gebeurt en de kippen niet onder stress komen te staan. Kemperkip is een kleinschalige diervriendelijke onderneming die een groot verschil maakt in de wereld.

Afbeelding

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.